Vi var med på Danderyds konstrunda 4-5 september 2021.

Kreativt & utvecklande

DATORSPELSUTVECKLING

Vision

Kreativt & utvecklande

Verksamhet

Berga gård, Berga backe och Sollentuna

Plats

Danderyd och Sollentuna

Konst är en palett av idéer, en inspiration, en inbjudan till att upptäcka. Projektet Mindme Art innebär en möjlighet för personer med funktionsnedsättning att få arbeta med allt från processen till utställningen.

Vi genomför två utställningar varje år där vi blandar vår egen konst med målningar av etablerade konstnärer såsom Sigrid Hjertén. Möjligheten att uttrycka sig i skapande form är något som många önskar. Vi arbetar med modern konst där alla ges möjlighet att hitta sitt konstnärliga uttryck.

Vad är konst? Det finns många som har en stark uppfattning om det och måste sortera in det i fack. Vi har inte den uppfattningen. Det går utmärkt att samla konst utifrån tidsepok, färger, former eller hur som helst. Det gäller således även skapande. Vår uppfattning är att det inte finns regler. Vi har flera egna onlinekurser inom ett brett område från konsthistoria, hur fungerar själva konstmarknaden till kurs i att måla akryl mm.

Vill du veta mer?

Bilder