Upplev våren med Mindme. Bilderna är från våren 2021.

daglig verksamhet &  korttidsvistelse

VÅR

Vision

Uppleva årstiden

Verksamhet

Berga gård, Berga backe, Sollentuna

Plats

Danderyd och Sollentuna

Våren är en speciell tid på Mindme. Det börjar bli skönt att vara utomhus på dagarna. Vår stadsträdgård har sol från förmiddag till sena eftermiddagen. I kvällsgrupperna pågår aktiviteterna enda till sista minuten innan vi stänger.

Det är alltid mycket att göra för den som vill eftersom vi har vårsalong och vårmarknad. Vårt skapande är säsongsbetonat och det finns massor av intressant material i naturen. När morgonsolen tittar fram under våra dagliga promenader i naturreservatet runt sjön är det något man minns resten av året. Våra korttidsgrupper börjar nu vara alltmer utomhus.

Bilder