Nr 1

Vårmarknad
Från frö till planta


Detta projekt börjar vi med i januari. Att så frön. Skriva skyltar. Vattna och ta hand om. I april är det sedan vårmarknad. Då är vi med på någon av de olkala marknaderna och säljer våra plantor. Vi kan även ha tillbehör till odling och trädgård som platsskyltar och humlebon.

Nr 2

Sommarfest
Gemenskap i det gröna


När sommaren kommer är vi gärna ute. Det är roligt att visa upp allt vi arbetat med och bjuda in vänner, familj och andra intresserade till en pick-nick vid kolonilotten. En sommarfest. Alla tar med lite gott att äta. Vi fixar dryck, något gott till efterrätt och några sällskapsspel för de som vill.

Nr 3

Skördefest
Sommarens avslutning


När sensommaren är här blir det skördefest. Det sker under septmeber månad. Ett roligt arrangemang tillsammans med andra. En möjlighet att bjuda in vänner, familj och andra intresserade att ta del av allt närodlat. Grönsaker, bär, frukt och honung tillsammans med olika aktiviteter som hästar och bygga humlebon.

Nr 4

Julmarknad
Kransar och blommor


I mitten av november blir det julverkstad på Mindme. Vi plockar kottar, torkar apelsiner, binder kransar och gör julgrupper. Stämningen är hög och vi arbetar tillsammans i olika grupper. Vi arrangerar Julmarknad där vi säljer våra saker och sprider julstämning. Hoppas vi ses.