Mindme söker kreativ och engagerad medarbetare till daglig verksamhet.

Mindme hjälper personer med autism eller intellektuell funktionsnedsättning att få en arbetsinriktad dag och rolig fritid med hjälp av skapande och odling.

Du kommer till ett framgångsrikt företag som bland annat vunnit uppdragsgivares kvalitetspris. Därtill har vi alltid mycket höga omdömen från våra deltagare och medarbetare. Vi ska hela tiden bli bättre och komma framåt. Vi har uppnått många mål men jämfört med vad vi planerar för framtiden är det ingenting. Vi befinner oss nu i en utvecklingsfas och söker nya medarbetare till Mindme Berga gård i Danderyd och Mindme i Sollentuna.

Vem vill vi anställa?

Vi söker dig som vill göra Mindme bättre här och nu, inte sitter still och väntar på bättre tider eller att det är någon annans ansvar. Vi på Mindme har ett gemensamt ansvar för att vi levererar hög kvalitet till våra deltagare och uppdragsgivare. Du tycker om att inspireras av och besöka exempelvis Chelsea flower show, trädgårdsmässor, Moderna muséet och andra konstutställningar. Vi söker dock inte intellektuell snobbism. Du har arbetat en tid i en kreativ bransch och vill gå vidare.

Vår företagskultur genomsyras av stark laganda, engagemang och prestigelöshet. De flesta av våra medarbetare som kommer till Mindme stannar i många år. Vi hjälper varandra att utvecklas och göra positiv skillnad för våra deltagare.

Mindme erbjuder en dynamisk miljö för engagerade medarbetare som vill befinna sig där förändringar sker. Du behöver inte arbetat inom LSS eller annan social omsorg. Vi har internutbildning där vi lär dig social dokumentation, genomförandeplaner, regler om tystnadsplikt och om olika funktionsnedsättningar mm. Du är däremot en person som tycker om att sätta dig in i människors svårigheter, dock inte fastnar i svårigheterna utan istället ser möjligheter.

Vad kommer du att göra på Mindme?

  • Hjälpa våra deltagare att utveckla sin skapandeförmåga inom exempelvis målning, teckning, trädgård och annat kreativt skapande mm.
  • Använda naturen som material.
  • Inte behöva tänka på hårda deadlines, göra prioriteringar utifrån ett affärsperspektiv.
  • Fokusera på kreativt arbete.
  • Vara mentor dvs förebild till ett antal deltagare som är intresserade av färg och form.
  • Skapa idéer som andra vill ta del av.
  • Tillsammans med våra deltagare skapa konst mm. Det finns möjlighet att ställa ut i vårt galleri på Berga gård i Danderyd. Vi blandar vår egen konst med välkända konstnärer.
  • Om du önskar (inget krav) berätta för resten av världen vad vi gör så har vi en nystartad Youtube studio.
  • Skapa nytt innehåll och följa befintliga guidelines.

Anställningen är en provanställning 6 månader som vi hoppas övergår i en tillsvidare anställning, det får tiden utvisa.

Skicka in ansökan med portfolio, länk till ditt Pinterest konto eller någon annan form av bilder på vad du skapat till:

info@mindmeomsorg.se

Skriv ”Mindme ART” i ämnesraden i mailet.