Project Description

Danderyd

Berga gård

Daglig verksamhet
Vinter på Berga gård. Snö och sol

Danderyd

Daglig verksamhet

Daglig verksamhet

Vi bedriver vår verksamhet på Berga gård i Danderyd. Här finns möjlighet till arbetsinriktat innehåll inom trädgård, odling, natur och skapande.

Verksamheten har ett årstidsanpassat innehåll. Vi har extern samverkan med lokala föreningar, företag och organisationer. Du som önskar extern arbetsträning har möjlighet att förbereda dig på gården genom att öva olika moment.

Målsättningen är att förbättra självförtroende, ha roligt, känna trygghet, minska oron för framtiden och våga ta plats i samhället inför en eventuell anställning på den reguljära arbetsmarknaden eller fortsätta vid vår dagliga verksamhet. Det finns även möjlighet att få hjälp med att upprätta rutiner återhämtning och förebyggande fysisk och psykisk hälsa.

När du börjar hos oss får du en mentor som arbetar tillsammans med dig. Ni upprättar en plan och ett schema där det framgår vad du kommer att göra på Mindme. Du får stöd i att introduceras till andra deltagare. Ni träffas sedan regelbundet för uppföljning. Du ska känna dig trygg.

Välkommen till oss på Mindme.

08:00-16:30

Daglig verksamhet

Åldersgrupp: yrkesverksam ålder.

Bilder