Kvällsverksamhet Ungdomar

Korttidsverksamheten för ungdomar och unga vuxna planerar sitt innehåll efter deltagarnas intressen och önskemål.

Mycket handlar om gemenskap och aktiviteter i våra egna lokaler med t ex sällskapsspel, film och skapande verksamhet. Vi gör även cafébesök, går på bio och besöker andra evenemang. När vi inte går ut och äter lagar vi mat och äter middag tillsammans.

Här finns möjlighet att träffas spela strategispelet Magic en kväll i veckan. Olika typer av spel är populärt i alla våra grupper. Då många är intresserade av samhälle och kultur uppsöker vi gärna utställningar med varierande teman. Många kvällar blir det långa samtal om aktuella ämnen. Ibland gör vi sportaktiviteter som badminton, innebandy eller simmar.

Kontakta oss gärna för att se vilka temagrupper vi har och vad de har planerat.

Tisdagsgruppen

För dig som tycker om att sy, måla, skapa och pyssla i olika former. Många mycket om Manga och japansk kultur, andra skapar utifrån årstider och några vill måla eller arbeta på egna projekt. 


”Halloween är nog den högtid som vi gillar bäst”.

Fredagsgruppen

Fredagsmys tillsammans med andra. Vi avslutar veckan med filmkväll, sällskapsspel eller kanske lite pingis. Några kollar Youtube, andra följer med på en inplanerad utflykt så som bowling, biljard eller biobesök. 


”Skönt att komma efter skolan och träffa de andra. Prata lite, äta tillsammans och göra något roligt.”